top of page

Gode bilder gir glede hele livet!
 

Valg av fotograf


Det er mange aktører på markedet, så bruk litt tid på å velge riktig fotograf. Ulike fotografer har ulike stiler, så finn en fotograf som passer til ditt behov og din stil. Vær også obs på at langt i fra alle fotografer er utdannet, og dermed har den kunnskapen som skal til for at bildene skal bli best mulig.
Når du har gjort ditt valg av fotograf, vær tidlig ute med bestilling av time, da det til tider kan være 2-3 ukers ventetid. For at dine bilder skal bli et minne for livet, anbefaler vi også at en planlegger fotograferingen i forkant med vekt på punktene under.

 

 

De minste

La dagen være som alle andre dager. Du vet din reaksjon og oppførsel smitter over på barnet - barnet vil derfor bli urolig dersom du er urolig for fotograferingen. Men bare ta det rolig - det er mange krokkodille tårer som er felt i vårt studio. Med tålmodighet og godt humør blir det flotte bilder likevel!

 

Før du bestiller time, tenk gjennom når på dagen barnet er mest opplagt. Ikke alle barn er klar for å bli fotografert rett etter en lang dag i barnehagen. 

 

Det er fint hvis ikke flere en nødvendig er med til fotografen, jo færre som er med jo lettere er det for fotografen å få en god kontakt med barnet. Ta gjerne med kosebamser som barnet liker godt. Det kan gi trygghet for barnet, samtidig som det ligger mye god historie i en bamse eller koseklut som gir bildet et særpreg og godt minne.Klær og farger


Skal bildet bli harmonisk er det viktig at klærne har harmoniske farger. Unngå skarpe farger, og tøy med store motiver da disse stjeler mye oppmerksomhet fra bildet. Unngå også striper, ruter og prikker så langt det lar seg gjøre.
Skulle du være i tvil om hvilke klær som er passende så ta med et par alternativer til fotograferingen så hjelper jeg deg gjerne!
Ved fotografering av flere personer er det en god ide og avtale på forhånd hva dere skal ha på dere. Men det trenger IKKE være helt

Velkommen!

bottom of page